Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

Hier ligt onze kennis

Aan de slag met content marketing of verbeterslagen maken? Wij helpen je bij het bepalen van de juiste strategie en bij het inrichten van mediakanalen waarmee je als merk een positieve relatie en conversatie met je publiek aangaat. Meer informatie »

Advies en strategie
Hier ligt onze passie

Op zoek naar effectieve en creatieve middelen binnen je marketingmix? Wij ontwikkelen onderscheidende concepten voor o.a. magazines, online platforms, video en specials. Meer informatie »

Concept
Hier ligt onze kunde

Te weinig capaciteit of creativiteit om zelf content te maken? Als creatief extern partner mét kritische blik zijn wij in staat relevante content te maken, die effectief is voor je merk én aansluit bij de behoeften van uw publiek. Meer informatie »

Creatie

Onze extra's voor marketeers

De LBL-jaargids

Een jaaruitgave over content marketing, waarin onze experts je bijpraten over de mogelijkheden en trends van alle on- en offline content marketingkanalen. Met nuttige tips, inspirerende cases en interviews.

Bestel de LBL-jaargids 2017 | 2018
Lbl-contentmodel
Een content-scan van uw huidige (social) media

De resultaten van deze kanaal- en contentanalyse tonen hoe uw content presteert en bij welke owned kanalen kansen liggen binnen content marketing.

Vraag een content-scan aan

Waar we goed in zijn

Wij zijn sterk in het bedenken en maken van creatieve mediaconcepten en content die ráákt. We zoeken naar het raakvlak waar marketingdoelstellingen en klantbehoeften beiden vervuld worden, denken out of the box en zijn sterk voorstander van het realiseren van synergie over alle kanalen. Bekijk ons portfolio »

Onze opdrachtgevers

Onze strategen

Onze laatste blogs