Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

Conceptontwikkeling

Bij LBL vind je echte vakidioten die voor jouw merk effectieve mediaconcepten en succesvolle content maken. Met een enthousiast team van specialisten helpen we je op onderscheidende wijze je merkverhaal te laden. En we zijn pas tevreden als we jouw publiek echt aan je merk kunnen binden.

Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van een mediaconcept is dat het relevantie heeft voor het publiek en – uiteraard – merkdoelstellingen helpt realiseren. Wij verplaatsen ons in degene die zoekt, leest, kijkt of luistert en vertalen de “why” van het merk en merkboodschappen naar content die daadwerkelijk gezocht, gelezen en beluisterd wordt. Dat noemen wij content in “the sweet spot”. And that’s sweet!

We hebben oog voor creativiteit, innovatieve ideeën en verdiepen ons tijdens de fase van conceptontwikkeling in de complete mediamix. Voor veel opdrachtgevers zetten we combinaties van middelen in om zo synergie en een versterkend onderling effect van de communicatie te bewerkstelligen. Media werken immers nooit onafhankelijk van elkaar in content marketing.

Ben je op zoek naar een creatieve partner met vakkennis die kan helpen bij het vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van de mediamix?

Neem contact met ons op

Media-keuze

We vinden dat elk contentkanaal binnen de mediamix een toegevoegde waarde moet hebben, uitgaande van de kracht van dat kanaal. Wanneer relevantie en kwaliteit centraal staan en media elkaar versterken, is de effectiviteit van content marketing maximaal. Wij geloven daarom dat je het beter op een paar kanalen heel goed kan doen qua content marketing, dan óveral aanwezig te zijn met matige content. We bekijken graag met u welke kanalen voor uw communicatie het meest geschikt zijn.

Meer weten over de kracht van elk kanaal?

bestel onze jaargids

Bekijk al onze diensten.

Ons team

Bij het ontwikkelen van een nieuw mediaconcept, stellen we bij LBL een team samen met de beste strategische en creatieve experts. Hierdoor zijn we in staat verrassende en innovatieve concepten te bedenken, die vaak meer bieden dan waar in de briefing om gevraagd wordt. Bekijk al onze experts »

Onze laatste blogs