terug naar nieuws

Alle ruimte voor morgen

Jaarmagazine Staatsbosbeheer
05/07/2022
/app/uploads/2022/09/AMA_1915_2-1920x1278.jpg

Daar is ‘ie dan: het nieuwe jaarmagazine van Staatsbosbeheer. Hierin laat Staatsbosbeheer zien hoe het Nederland groener maakt en zo bijdraagt aan een duurzamere maatschappij. LBL ontwikkelde het concept en verzorgde de complete productie samen met team Media van Staatsbosbeheer.

Groene toekomst

Het magazine is bedoeld voor politiek-bestuurlijke en zakelijke samenwerkingspartners van Staatsbosbeheer. Het biedt een variatie aan verhalen over het werk van Staatsbosbeheer en de samenwerkingspartners. Zo wordt verteld hoe de gevolgen van klimaatverandering tegen wordt gegaan door de aanplant van meer bos en het vernatten van veen. Verder laat het magazine zien hoe we samen streven naar een gezondere landbouw met hogere natuurwaarde. Ook denken belanghebbenden mee over groene, leefbare steden. Want door samen zo slim mogelijk gebruik te maken van de beperkte ruimte in ons kleine land, krijgt morgen alle ruimte.

Vernieuwing

Dit jaarmagazine is een eerste printuitgave voor externe stakeholders mét de nieuwe huisstijl van Staatsbosbeheer. In deze nieuwe vorm zochten we de grenzen op met verrassende vormen en kleuren en creatieve illustraties. Uiteraard met prachtige beelden van de verschillende natuurgebieden.

 

 

Nieuwsgierig?
Hieronder vind je een kleine impressie. En hier lees je wat we nog meer voor Staatsbosbeheer doen.

Weten waarom een magazine een effectief middel is?

_V1D8504
Lobke Heisen

Contentstrateeg & Accountmanager Staatsbosbeheer