Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

Jitske Wedman nieuwe vormgever bij LBL

Trots zijn we dat we voor veel nieuwe opdrachtgevers aan de slag mogen en daarbij kunnen we wel wat versterking gebruiken. Vanaf 1 april (geen grap) is vormgever Jitske Wedman gestart bij LBL. Haar achtergrond en wat ze precies gaat doen? Daarover laten we haar het liefste zelf even aan het woord:

‘Ik maak graag mooie ontwerpen, waarbij ik de content op een manier orden, dat hij overzichtelijk en aantrekkelijk word voor de lezer. In de afgelopen jaren werkte ik voor een retail-organisatie, een communicatiebureau en een uitgeverij. Mijn meest recente projecten waren de vormgeving en illustraties van Foodies magazine en het opzetten van Vinyl magazine. Drukwerk, en magazines in het bijzonder, maak ik met veel passie. Maar ook in online design kan ik helemaal mijn ei kwijt.

Bij LBL ga ik aan de slag voor verschillende mooie merken. Het is juist de diversiteit aan opdrachtgevers die mij erg aanspreekt. Van ‘natuur’-opdrachtgevers tot aan het implementeren van de nieuwe LBL-huisstijl. Ik heb er zin in! Met name dat natuuraspect, in mijn vrije tijd ben ik namelijk veel wandelend of fietsend ‘in het wild’ te vinden.’

Onze laatste blogs