Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »
Bestel de LBL jaargids Naslagwerk over de kracht van elk kanaal binnen de content marketingmix. Lees verder »

Craftsmen in content

Pre-order de LBL-jaargids 2017/18!

Wil jij weten wat de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden zijn op het gebied van content marketing en de inzet van diverse kanalen? Ben je benieuwd wat de experts prediken over onder meer marketing automation, de inzet van video, het experimenteren met nieuwe social kanalen en het belang van een heldere merkidentiteit als basis voor alles wat je als merk doet?

Of je nu op buikgevoel opereert of alles compleet laat uitmeten – of een combinatie ervan – de gemene deler die jouw merk op de kaart zet, is de juiste content via het juiste kanaal. En dáárom is er voor alle content marketeers de LBL-jaargids.

De LBL-jaargids 2017/18 verschijnt in juni, maar je kunt nu alvast een exemplaar reserveren. Zodat je straks volgens de allerlaatste inzichten je merk verder kunt laten groeien.

De voordelen van een pre-order:

Als je een pre-order plaatst, heb je als een van de eersten de gids in handen. Maar dat is niet het enige… Je krijgt in aanloop naar de verschijning van de gids unieke content, zoals updates en sneakpreviews. Ook krijg je als eerste toegang tot onze podcasts én je ontvangt een kortingscode voor onze (online) expertsessies in het najaar. Met bijdragen van Kirsten Jassies, Koen Denolf, Lobke Heisen, Patrick KlerksCorinne Keijzer, Sandra RijlingKim Rikken en Aldo Wink. Art direction: Dick Poelen

Onze laatste blogs