Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

LBL-jaargids: downloads en links

Met de LBL-gids in handen, heb je al een volledig en informatief boekwerk in handen. Maar jij gaat duidelijk voor meer verdieping, nice! Hieronder vind je de downloads en links waarnaar we verwijzen in de LBL-gids.

Downloads

 • CIG Whitepaper Why We Share
  Waarom gaan mensen de interactie aan met merken? Waarom delen ze op social media. Inzicht hierin kan helpen bij het verbeteren van je social content- en kanaalstrategie. (p17)
 • PIM trendrapport 2016: Millenial footprint
  Hoe Millennials zijn en communiceren is binnen korte tijd de norm. Verstandig dus om je in deze generatie te verdiepen. (p69)
 • Connected Life – Kantar TNS
  Organisaties krijgen het moeilijker om mensen te betrekken bij hun merk(en); consumenten voelen zich overspoeld door merken op social media en keren ze steeds vaker hun rug toe. Vind een relevante rol in het leven van je publiek en blijf/wordt gewenst. (p69)
 • LBL-podcasts
  Luister onderweg naar interessante gesprekken tussen onze experts over video, marketing automation, merkidentiteit, experimenteren met nieuwe formats en always on campagnes.

Links

Geen blog meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt eens per maand een update van onze laatste blogs en nieuws vanuit LBL

Onze laatste blogs