Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

Marieke Enter verbindt zich aan LBL

Al jarenlang volgden we elkaar. We delen de visie, het vakmanschap én de liefde voor het vak. Vanaf nu gaan we ook echt samenwerken: Marieke Enter komt als communicatie strateeg LBL versterken.

Hoe is het zo gekomen?

Marieke: “We kennen elkaar al jaren. Althans: elkaars werk. Persoonlijk contact bleef beperkt tot korte ontmoetingen tijdens congressen en prijsuitreikingen, waarop we beiden niet dol zijn. Maar we kenden elkaars producties, die we regelmatig met bewondering en soms zelfs lichte afgunst bekeken. Toen we begin dit jaar eindelijk eens samen een kop koffie dronken, concludeerden we dan ook snel dat we graag willen samenwerken. Dat gaan we vanaf nu dus ook doen.”

Wat is jouw meerwaarde voor LBL?

“Ik ben een contentmens in hart en nieren – verloor mijn hart er al aan toen die term nog bedacht moest worden. Al meer dan 20 jaar ontwikkel en maak ik bedrijfsmedia en content in alle denkbare vormen. Mijn kracht is de manier waarop ik zowel op strategisch niveau als in de creatieve uitwerking communicatiedoelstellingen weet door te vertalen: ik zorg dat zowel de grote lijnen als de details ‘kloppen’ met waar de afzender voor staat. Ik kan me goed verplaatsen in opdrachtgevers. Ik voel de dynamiek van (grote) organisaties goed aan, werkte in en voor allerlei sectoren (bedrijfsleven, overheid, publieke instanties, ngo’s) en heb een brede maatschappelijke belangstelling.”

Marieke verbindt zich op freelance basis voor een aantal dagen per week aan LBL. Ze woont in de Achterhoek (‘import’ vanuit de Randstad) en is in haar vrije tijd meestal buiten te vinden: met haar honden, paard, pony en forse tuin slaat ze daar heel wat uurtjes stuk.

 

 

Onze laatste blogs