Meld je aan voor de LBL nieuwsbrief Trends, ontwikkelingen en praktijkcases in de wereld van content marketing. Lees verder »

Craftsmen in content

Marloes van Wijchen en Liona Munster versterken het LBL-team

Fijn nieuws! Vanaf februari werken er twee nieuwe collega’s in ons team. Liona Munster in de rol van editorial manager en Marloes van Wijchen als online marketeer. Wil je meer weten over onze nieuwe collega’s? Hieronder stellen ze zich kort voor.

Liona Munster | Editorial Manager

Ik word enthousiast van magazines maken, websites ontwikkelen, contentmarketingcampagnes en (her)positioneringstrajecten. Het is de mix van creativiteit, concepten ontwikkelen, schrijven, redigeren en coördineren die bij mij past. Ik hou van afwisseling en snel schakelen. Strakke planningen en een beetje stress. Heerlijk! Met als beloning mooie resultaten en tevreden opdrachtgevers. In de afgelopen jaren werkte ik bij communicatiebureau JCM Context voor klanten zoals Ziggo, KPN Consulting, Studiekring en UMC Utrecht. Met veel plezier, maar het was tijd voor een volgende stap. Bij LBL ga ik met veel energie aan de slag voor verschillende opdrachtgevers om mooie content te maken.

Marloes van Wijchen | Online marketeer

Ik smul van content maken. IJzersterke content die iets doet met de ontvanger. Een lach, een traan of een sprint naar de (web)shop. Bij mijn vorige werkgever Meeùs was ik verantwoordelijk voor de communicatie vanuit het advies- en bemiddelingsbedrijf voor 300.000 particuliere klanten. Daaronder vielen ook de campagnes en uitingen voor de leden van de MeeùsFitClub en de collectiviteiten (ACP, CNV en Radboudumc). In de jaren daarvoor werkte ik onder meer bij CineMec en Talpa. De laatste 11 jaar maak ik iedere dag content. Voor websites, social media, apps, mailings en magazines. Online en offline, het liefst in de mix. Dat is wat ik doe. Mijn uitdaging? Raken met relevante content en persoonlijke communicatie. Ik ben heel blij dat ik samen met al die creatieve specialisten bij LBL het verschil mag maken voor onze opdrachtgevers.

 

Onze laatste blogs