terug naar nieuws

Nieuwe LBL toppers

Maar liefst negen nieuwe collega's die zich graag even aan je voorstellen
09/01/2022
/app/uploads/2021/08/LBL-Lifestyle-DAG-27244-1-1920x1277.jpg

We zijn superblij dat steeds weer nieuwe toppers de LBL-deur plat lopen! Stuk voor stuk staan ze te trappelen om aan de slag te gaan voor jou of jouw organisatie. Dit zijn ze:ย 

๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ is nu al onmisbaar als officemanager. Ze is nieuw in Arnhem en druk bezig om de stad te ontdekken. Undercover, want ze heeft altijd haar zonnebril bij zich!

๐—Ÿ๐—ผ๐—ถ๐˜€ is in januari gestart als (senior) projectmanager. Dit bezige bijtje is al volop aan het werk voor TenneT en VIGO. In haar vrije tijd zit ze ook niet stil: ze reist het hele land door voor meet & greets met vrienden.

๐—๐—ผ๐—ฟ๐—ด is onze nieuwe cameraman/editor. Samen met de rest van het videoteam zorgt hij voor films op hoog niveau. Ook privรฉ zoekt hij de hoogte op: in de boulderhal of buiten in Frankrijk.

Hans raakt als videoproducer bij opdrachtgevers altijd de juiste snaar. En daโ€™s niet zo gek gezien zijn alter ego als podiumbeest met een basgitaar.

Anneke is onze nieuwe contentspecialist. Ze schrijft graag pakkende copy voor social media. Naast haar passie voor social media en schrijven, vind je haar regelmatig met de camera in het bos. Geen vogel of mier is veilig voor haar oog.

Boas is als cameraman/editor bij LBL aan de slag.ย  Zijn liefde voor film stopt niet na zijn werkdag. Aan de hand een filmboek waar 365 iconische films in staan die je gezien moet hebben, kijkt hij elke week een aantal films. Zijn topper tot nu toe: The Pianist.

Charlona versterkt het Jumbo team als vormgever. Is er een folder of magazine nodig? Ze kan niet wachten om haar tanden erin te zetten. Net als in lekker Indisch eten, trouwens. Naast haar werk bij LBL werkt ze ook als freelance fotograaf.

Louise is redacteur voor het Jumbo team. Ze is gek op vintage shoppen en recycling: eerst naar de kringloop, dan pas verder kijken. Ze verslindt magazines en stapt graag op de fiets.

Josephine is onze culinair redacteur voor Jumbo. Ze voegt al schrijvend hier en daar een snufje zout toe. Ook in de daadwerkelijke keuken trouwens: wist je dat zij bij het seizoen Masterchef 2016 tweede werd?