Arnhem Electricity Week

Discover watts next
14/03/2024

Arnhem is behalve een bekende modestad ook een echte energiestad. In mei dit jaar vindt voor het eerst het event Arnhem Electricity Week plaats. Wij ontwikkelden hiervoor de merkidentiteit.

 

In Arnhem zijn veel innovatieve energiebedrijven gevestigd – zowel van internationale allure als start- en scale-ups – die zich inzetten voor de energietransitie. Arnhem Electricity Week mixt hun kennis met culturele toevoegingen en zet de stad hiermee op de kaart als de Electric City.

Discover watts next in electricity!
Voor dit nieuwe event ontwikkelden we een merkidentiteit met logo, vormstijl, typografie, boilerplate en pay off. Ook verzorgden we het design van onder meer de website (met vette header animatie ⚡️) en social templates voor Instagram en LinkedIn.

 

Over Arnhem Electricity Week
Arnhem Electricity Week zet de nieuwste ontwikkelingen in de energietransitie en cutting-edge innovaties en oplossingen in elektriciteit centraal. Via inspirerende cross overs van muziek, film, Formule-E, mode en een Power Summit wordt een scala aan energiegerelateerde onderwerpen onder de aandacht gebracht.

Powervolle merkidentiteit?

Eva_01
Eva Stijnman

Artdirector