wat we te bieden hebben

Onze expertises

Kennismaken? We drinken graag een kop koffie samen.

neem contact op
LBL lifestyle pand DAG 15901

De samenleving van vandaag verandert snel. De manieren om als organisatie dingen in gang te zetten, mensen te bereiken en impact te hebben veranderen mee. Ben je op zoek naar een bureau dat je daarin bijstaat? Een communicatiebureau dat inspireert, adviseert, regisseert én creëert? Welkom bij LBL.

Wij hebben alle specialisten in huis voor strategie, concept en creatie. Onze expertises:

Jumbocover_liggend
Spil in je communicatie

Magazines

In de visuele wereld van vandaag is alles dat er goed uitziet op de salontafel een pluspunt voor je merk. Maar een magazine is veel meer dan een visuele verleider. Met de inzet van een printmagazine in de middelenmix, vergroot je je bereik en kunnen verhalen elkaar versterken. Wordt je magazine graag gelezen én bewaren mensen het of geven ze het door, dan blijft je merk top-of-mind. Bij LBL werken bladenmakers pur sang, die weten hoe je een goede bladformule opzet en een magazine effectief inzet in je communicatie.

 

Bekijk de case van Jumbo
LIZEKRAAN_TenneT Vogelflappen 18 augustus 2020-187-HR
Visuele communicatie

Video & podcasts

Branding, informeren of draagvlak creëren? Welk communicatiedoel je ook hebt, bij LBL weten we hoe we met video waarde toevoegen aan je communicatie en merkzichtbaarheid. Of met podcasts. We adviseren welk soort video of podcast het best past bij boodschap, doel en kanalen en maken deze voor je. We hebben videoproducers, regisseurs, cameramensen, animators en editors in huis die je helpen de beste video- en podcast(series) te maken, van creatief idee tot eindproduct. Of het nu gaat om een instructievideo (how-to), stop-motion, short film, sfeervideo, portretvideo, corporate video, animatie, reportage- of studiopodcast. En inmiddels zijn we ook offshore gecertificeerd!

 

 

Bekijk de case van TenneT
DSC_3737
Crossmediale aandacht

Campagnes & social media

LBL ondersteunt organisaties op het gebied van crossmediale campagnes en social media; wij vertellen jouw verhaal en het verhaal van jouw doelgroep. Een campagne kan een exposure boost zijn naast je reguliere communicatie, of een onafhankelijke campagne met een eigen visuele identiteit. Bij LBL ontwikkelen we campagnes en social media voor diverse doeleinden, zoals employer branding, medewerkersbetrokkenheid, regiomarketing, gebiedsontwikkeling en bewustwording. We ontwikkelen de benodigde content- en kanaalstrategie, ontwerpen campagne-identiteit of huisstijl, bedenken social rubrieken en/of contentseries, designen en produceren de middelen voor het mediaplan, richten paid social mediacampagnes in en verzorgen de contentcreatie en monitoring.

 

Bekijk de case van de Gemeente Nijmegen
JUMBO-KERSTFOLDER-14709
Bijna te mooi om op te eten

Receptontwikkeling & foodfotografie

Bij LBL ontwikkelen we van A tot Z receptuur voor opdrachtgevers, met name voor Jumbo Supermarkten. Niet alleen omdat recepten veel gezocht en gelezen worden, maar ook omdat de signatuur in receptuur bijdraagt aan de identiteit van het merk. Voor het succes van een recept is een goede foto cruciaal. Daarom heeft ons foodfotografieteam altijd nauw contact met de culinair redacteur en beeldcoördinator. Gewoon live, want onze eigen fotostudio met keuken grenst aan de redactieruimte.

 

Lees meer

Op zoek naar een contentpartner?

action-img
Lobke Heisen

Business Development & Marketing