wat we te bieden hebben

Onze expertises

Kennismaken? We drinken graag een kop koffie samen.

Neem contact op
LBLLifestyle09-05-202339725klein

De samenleving van vandaag verandert snel. De manieren om als organisatie dingen in gang te zetten, mensen te bereiken en impact te hebben veranderen mee. Ben je op zoek naar een bureau dat je daarin bijstaat? Een communicatiebureau dat inspireert, adviseert, regisseert én creëert? Welkom bij LBL.

Wij hebben alle specialisten in huis voor strategie, concept en creatie en distributie. Onze expertises:

Ocean Outdoor_35B_GemeenteDoetinchem_HR1
Basis voor je communicatie

Communicatie- & contentstrategie

Achter elke communicatiecampagne of -uiting ligt een strategie ten grondslag. Een outline met kaders en uitgangspunten waarop keuzes en content getoetst kunnen worden en die zorgt voor eenduidige communicatie. In een strategie vertalen we organisatiedoelstellingen naar relevante communicatie met een in- of externe doelgroep. Vastgelegd in communicatiedoelstellingen, contentaanpak en kanaalstrategie. Onze strategen en creatives hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van strategieën voor corporate communicatie, campagnes, employer branding, social media en interne communicatie.

 

Lees meer
LIZEKRAAN_TenneT Vogelflappen 18 augustus 2020-187-HR
Audiovisuele communicatie

Video & podcasts

Branding, informeren of draagvlak creëren? Welk communicatiedoel je ook hebt, bij LBL weten we hoe we met video waarde toevoegen aan je communicatie en merkzichtbaarheid. Of met podcasts. We hebben videoproducers, regisseurs, cameramensen, animators en editors in huis die je helpen de beste video- en podcast(series) te maken, van creatief idee tot eindproduct. Of het nu gaat om een instructievideo (how-to), stop-motion, short film, sfeervideo, portretvideo, corporate video of podcast. En: we zijn offshore gecertificeerd!

Bekijk de case van TenneT
Jumbocover_liggend
Spil in je communicatie

Magazines

In de visuele wereld van vandaag is alles dat er goed uitziet op de salontafel een pluspunt voor je merk. Maar een magazine is veel meer dan een visuele verleider. Met de inzet van een printmagazine in de middelenmix, vergroot je je bereik en kunnen verhalen elkaar versterken. Wordt je magazine graag gelezen én bewaren mensen het of geven ze het door, dan blijft je merk top-of-mind. Bij LBL werken bladenmakers pur sang, die weten hoe je een magazine effectief inzet in je communicatie.

 

 

Lees meer
DSC_3737
Crossmediale aandacht

Campagnes & social media

LBL ondersteunt organisaties op het gebied van crossmediale campagnes en social media; wij vertellen jouw verhaal en het verhaal van jouw doelgroep. Een campagne kan een exposure boost zijn naast je reguliere communicatie, of een onafhankelijke campagne met een eigen visuele identiteit. Bij LBL ontwikkelen we campagnes en social media voor diverse doeleinden, zoals employer branding, medewerkersbetrokkenheid, regiomarketing, gebiedsontwikkeling en bewustwording. We ontwikkelen de benodigde content- en kanaalstrategie, ontwerpen campagne-identiteit of huisstijl, bedenken social rubrieken en/of contentseries, designen en produceren de middelen voor het mediaplan, richten paid-socialmediacampagnes in en verzorgen de contentcreatie en monitoring.

 

Lees meer
Schermafbeelding 2023-04-17 om 12.18.28
Aantrekkelijk verpakt

Design & animatie

In onze designstudio werken artdirectors, designers, dtp-ers en animatoren dagelijks aan uiteenlopende designopdrachten. Van het ontwerpen en vormgeven van magazines, het ontwikkelen van een identiteit voor campagnes en via huisstijlen, het designen van social visuals en websites tot het bedenken en maken van animatievideo’s en infographics. Laat die eenduidige merkuitstraling en het verpakken van jouw boodschap in een aantrekkelijke vorm maar aan hen over.

 

Bekijk de case van NBTC

Op zoek naar een contentpartner?

action-img
Lobke Heisen

Business Development & Marketing