Geldersch Landschap & Kasteelen
Bijzondere videoproducties

Voor altijd bijzonder

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert ruim 150 natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland. Door geïntegreerd beheer van huis, tuin, landschap en natuur brengt deze natuurorganisatie de landschappen en biodiversiteit terug naar hoe het geweest is. Zo kan iedereen genieten van de pareltjes uit het verleden die de mooie provincie Gelderland te bieden heeft. Wij helpen Geldersch Landschap & Kasteelen bij het vertellen van hun verhalen aan een breed publiek, via bijzondere video’s.

Neem de prachtige serie promotievideo’s over de zeven als musea opengestelde Gelderse kastelen die Geldersch Landschap & Kasteelen beheert. De serie vertelt over de geschiedenis van de kastelen: wie hebben er gewoond en hoe is het kasteel geworden zoals het nu is. Daarbij zoomen we in op één specifiek verhaal e/o bewoner uit de rijke historie van het gebouw. Om dit verleden tot leven te laten komen, is gebruik gemaakt van animaties, wat de video’s net even anders maakt dan anders. Alle video’s zijn te bekijken op de kasteelpagina’s op de website van Geldersch Landschap & Kasteelen.

 

 

Voor altijd bijzonder
Ook bedachten en maakten we een bijzondere corporate video (2021) waarin Geldersch Landschap en Kasteelen laat zien wat de organisatie doet, wat ze beheert en voor wie. Al generaties lang, met oog voor verleden én toekomst. Betrokkenen bij Geldersch Landschap en Kasteelen, zoals bezoekers, vrijwilligers, nazaten en medewerkers spelen een bepalende rol in deze video.

Weten wat video voor jouw merk kan doen?

_V1D8504
Lobke Heisen

Contentstrateeg & Accountmanager Geldersch Landschap & Kasteelen

ook interessant

TenneT

De samenwerking tussen hoogspanningsnetbeheerder TenneT en LBL is de afgelopen jaren flink geïntensiveerd. Maakten we eerst vooral videoregistraties van grote projecten, inmiddels ondersteunen we TenneT in meerdere disciplines: employer branding, contentmarketing, omgevingscommunicatie, interne communicatie –…

Bekijk case