social media

van strategie tot creatie

Advies over jouw social media aanpak?

Let's go!
LBL-15-06-202341573

Je merkverhaal vertellen, nieuwe collega’s werven of gedragsverandering stimuleren. Wat het doel ook is, met de juiste inzet van social media bereik je het.

Daar helpen we graag bij. Niet alleen door creatieve content te maken, maar juist ook door actief mee te denken over de content-, kanaal- en distributiestrategie. Op basis van resultaten- en doelgroepanalyse en het opstellen van doelen, bepalen we een richting en ontwikkelen we formats voor Reels, TikTok video’s, document-posts, stories, tekstberichten en meer…

Deze zomer social bootcampen?

Samen met een designer werk je aan creatieve templates die naadloos aansluiten op je merkidentiteit. Dus: profiteer van onze zomerdeals en geef je socials een opfrisbeurt. ☀️

Let’s go!

LBLLifestyle09-05-202339285klein
Wat wij voor je kunnen doen

We geven advies én creëren 👇

Social media analyse
Onze contentmarketeers en -strategen helpen bij het opzetten of aanscherpen van je kanaal- en contentstrategie. We nemen de huidige resultaten onder de loep, onderzoeken waar jouw doelgroep zit en welke content of formats het beste past.

Creatieve sessie voor nieuwe contentrubrieken
Samen brainstormen, biedt ons munitie voor het bedenken van nieuwe rubrieken. Zo blijft jouw organisatie interessant en onderscheidend.

Templates voor een consistente uitstraling
Met visuele templates versterk je de identiteit van jouw organisatie. Onze designers ontwerpen templates waar ieder social media team mee aan de slag kan. Geen eigen team? Dan helpen we je natuurlijk graag met de uitvoering.

TikTok-video’s, Reels, Stories en YouTube Shorts
Social media zijn steeds vaker een vorm van entertainment, vooral videocontent is populairder dan ooit. Onze videospecialisten weten hoe de juiste video’s aansluiten bij je organisatiedoelen. Door de verhalende kracht en de visuele impact van video’s blijf je hangen bij je doelgroep en verover je een plek op de tijdlijn van je beoogde volgers.

Social copy
Online is kort en krachtig. Onze copywriters hebben een scherpe pen en oog voor taal. Perfect voor creatieve en pakkende copy.

Direct aan de slag?
LBLLifestyle09-05-202340064klein
Synergie in je communicatie

Voordeel van een doordachte social strategie

We weten dat in de digitale wereld alles draait om het vinden van de juiste manier om je boodschap over te brengen. Een doordachte content- en kanaalstrategie gaat je daarbij helpen. LinkedIn, Instagram, TikTok: geen kanaal is hetzelfde. En binnen elk kanaal moet je herkend worden; je socials moeten je merkidentiteit ademen. Dit creëert crossmediale synergie en herkenbaarheid een geeft vertrouwen bij je doelgroep. Samen identificeren we doelen, zoals het bereiken van een specifieke doelgroep of meer merkbekendheid. Deze realiseren we via fijne copy, mooi beeld én consistentie in iedere post. Met betrokken volgers en een eenduidige en krachtige communicatie als resultaat.

Boek een gratis adviesgesprek

Meer bereik met je social content?

Als je investeert in contentcreatie, wil je zeker weten dat het wordt gezien. Met organische berichtgeving bouw je aan je merk en social community. Bij de juiste instellingen zorgt het algoritme soms voor een bereik buiten je trouwe volgers, maar dit heb je niet zomaar in de hand. Door regelmatig (populaire) social content te boosten of gesponsorde campagnes in te zetten vergroot je online bereik aanzienlijk. Je bouwt een relevante online doelgroep op, behaalt meer engagement en ziet een groei in het aantal klikken naar je pagina’s en website. Hoe je dat doet? Daar helpen we je graag mee. En als je wilt, richten we ook de campagnes voor je in en verzorgen de rapportages voor continue verbetering van je resultaten. Zodat het effect van je inzet meetbaar en concreet wordt.